Chutný recept zo zajačieho mäska – ZAJAC PODĽA POLOVIČKY

Hodnotenie článku
  Pripravte si aj vy na obed tento chutný recept zo zajačieho mäska, ktorého príprava vám nezaberie veľa času a výsledok určite stojí za to.

ZAJAC PODĽA POLOVIČKY

SUROVINY:


4 zajačie stehná, olej, 4 strúčiky cesnaku, plnotučná horčica, soľ, sójová omáčka, klobáska, cibuľa

POSTUP:
Stehná posolíme, do pekáča alebo zapekacej misy nalejeme olej a doň prelisujeme cesnak. Cesnak s olejom premiešame a poukladáme stehna. Stehná potrieme horčicou a pokvapkáme sójovou omáčkou. Na vrch stehien naukladáme na kolečka nakrájanú klobásku a cibuľu. Zakryjeme vrchnou časťou a dáme piecť do rúry. Asi po 30 minútach stehná otočíme a potrieme ich horčicou, sójovou omáčkou a môžeme zase obložiť klobáskou a cibuľou. Zakryjeme a pečieme ešte asi 15 minút pod pokrievkou a potom odokryjeme a dopečieme.

Podávame s tarhoňou, ryžou alebo so zemiakovým pyré.

Poslať komentár

Your email address will not be published.





5 + = dvanásť