Bravčové karé so šampiónmi a rozmarínom – recept

Hodnotenie článku
Bravčové karé so šampiónmi a rozmarínom je určite skvelým obedom nie len na nedeľu. Vyskúšajte nasledujúci recept dochutený rozmarínom a čínskym korením. Mäsko môžeme podávať s ryžou, tarhoňou, alebo zemiakmi.

SUROVINY: 400g bravčového karé, olej, červená mletá paprika, 6 ks čerstvých šampiónov, soľ, rozmarín, vegeta,čína korenie, kurkuma, mleté čierne korenie, voda, hladká múka.


POSTUP:Bravčové karé nakrájame na tenké rezance. Do panvice nalejeme olej a na miernom ohni trochu osmažíme mletú červenú papriku. Potom do panvice pridáme nakrájané karé a opečieme zo všetkých strán aby sa na mäse uzatvorili póry. Potom pridáme šampióny nakrájané na tenké plátky a trochu ich opečieme a podlejeme vodou. Dochutíme soľou, vegetou, rozmarínom, čína korením, kurkumou a mletým čiernym korením.Zakryjeme a dusíme,kým nie je mäso a šampióny mäkké. Pripravíme si zátrepku z vody a hladkej múky a zahustíme ňou mäsko. Chvíľku povaríme a odstavíme z ohňa.

Dobrú chuť….

Poslať komentár

Your email address will not be published.





× 1 = dve